(2023.03.25 早起頓 番薑仔菜蔬 Tagliatelle + 蜂蜜芥辣雞襟胸 + 果子優格/893kcal)
見若料理這份雞襟胸。
我攏 ē 掠做家己就是阿基師。
起因,gún 翁 ē kā 我呵咾到飛上天。
蜂蜜芥辣雞襟胸
...... 材料 ......
雞襟胸 400g
芥辣醬 1EL
蜂蜜 1EL
橄欖油 1EL
白酒 1EL
豆油 1EL
鹽、胡椒
...... 步數 ......
1. 雞肉摻白酒、豆油、芥辣醬、橄欖油豉鹹30分鐘。
2. 雞肉落鼎煎甲赤赤,tiàu 寡鹽、胡椒,樂暢來食。
(03.25.2023 Frühstück Tagliatelle mit Gemüse - Honig-Senf-Hähnchen - Joghurt/893kcal)
Lieben es wir?
Wir haben das Gerichte 5~6 mal gekocht.
Super lecker!
Honig-Senf-Hähnchenbrust
...... Zutaten ......
Hänchenbrustfilet 400g
Senf 1EL
Honig 1EL
Olivenöl 1EL
Weißwein 1EL
Sojasoße 1EL
Salz & Pfeffer
...... Zubereitung ......
1. Die Zutaten für die Marinade mischen und das Hänchenbrustfilet mit der Marinade bestreichen und zugedeckt für 30 Minuten in den Kühlschrank stellen.
2. Das Hänchenbrustfilet in die Pfanne geben und anbraten bis sie goldbraun ist. Dann Mit Salz abschmecken. Guten Appetit!
(03.25.2023 Breakfast Creamy Vegetable Tagliatelle - Honey Mustard Chicken -+ Yogurt/893kcal)
Do we love it?
We have cooked this dish 5~6 times.
Super delicious!
Honey Mustard Chicken
...... Ingredients ......
Chicken breast 400g
Honey 1EL
Mustard 1EL
Oliven oil 1EL
White wine 1EL
Soy sauce 1EL
Salt& Pepper
...... Method ......
1. Mix the ingredients for the marinade, brush the chicken breast fillet with the marinade, cover and place in the refrigerator for 30 minutes.
2. Place the chicken breast fillet in the pan and fry until it is golden brown. Then season with salt. Enjoy your meal!
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