紺草花雞排 ▪ 雞排紫甘藍 @亂皂𥴊仔店

(減肥下昏飯 紺草花雞排。雞排紫甘藍)

近來一直想 bueh 做一斗 kā 早前囥 tī 愛料理 ê 相片全數刣掉,起因我無想 bueh 繼續跍 tī 遐。

是講 mā 無人叫我愛跍 tī 遐,是我家己倚過去....

總是,我著是有這个病症,無佮意 ê 事項決定愛規捾消失 tsiah buē 刺鑿。

總是,一筆一筆刣我 mā 無彼个閒工,就煞煞去.....

當我願意放伊煞煞去,我雄雄想 bueh 吼,起因我總算學著扴著魚刺 mā 愛冷靜 ê 智慧。

感謝這个問題,伊 hōo 我接受家己 ê 缺陷 - 迎新棄舊

紺草花雞排 @亂皂𥴊仔店

(Abendessen zur Gewichtsabnahme. Hänchenschnitzel mit Blaukohl)

這是行踏捷克拄著 ê 料理。

餐廳出 ê 菜色雞肉頂頭有淋厚厚 ê 滷肉醬,我人貧惰無跟綴佮 tsiâu-tsn̂g,總是猶是好食甲喙觸 buē 離。

紺草花雞排 @亂皂𥴊仔店

 

紺草花雞排

...... 材料 ......

紺草花,切絲 1/2

滾水 400ml

洋蔥,剁幼 1

Bá-tah 3EL

醋 1EL

林檎,切幼 1

糖 1/4TL

雞襟胸(雞胸肉) 300g

芳料草 

番麥麵粉

滾水

鹽、胡椒

 

...... 步數 ......

1. 蔥、Bá-tah 落鼎炒芳,糖、滾水、草花、林檎、醋、胡椒摻落去抐予齊,捘猛火煮滾,崁蓋,換䆀䆀仔火煮1點鐘,著是 Apfel-Rotkohl。

2. 雞襟胸捊寡鹽、胡椒,掜番麥麵粉。

3. 落鼎煎 hōo 赤赤,落滾水捘䆀䆀火沓沓仔煮甲色緻 tshan-tshiūnn 排骨滷,挈出來。

4. 紺草花、雞肉排排做伙,樂暢來食

Hähnchenschnitzel mit Blaukohl @亂皂𥴊仔店

Ich möchte Fotos von anderen Netzwerken löschen.

Aber wegen den Bildern, werde ich das Rezept nicht noch einmal zubereiten.

Was soll ich machen.

Lerne mit ihnen auszukommen.

Sie waren alle meine Lieblinge.

 

Hähnchenschnitzel mit Blaukohl

...... Zutaten ......

Blaukohl in Scheiben schneiden  1/2

Wasser 400ml

Fein gehackte Zwiebel 1

Butter 3EL

Essig 1EL

Apfel in Stücke geschnitten 1

Zucker 1/4TL

Hähnchenbrust  300g

Kräuter

Maismehl

Salz & Pfeffer

 

...... Zubereitung ......

1. Zwiebel und Butter in den Topf geben und anbraten bis sie goldenbraun sind. 

2. Blaukohl, Zucker, Apfel, Essig, Salz, Wasser und Pfeffer in den Topf geben und gut mischen.

3. Deckel drauf, auf großer Stufe 5 Minuten,kochen dann auf kleiner Stufe ca,1 Stunde kochen. 

4. Die Hähnchenbrust mit Salz und Pfeffer würzen.

5. Die Hähnchenbrust portionsweise im Maismehl wälzen.

6. Die Hähnchenbrust in die Pfanne geben und anbraten bis sie goldbraun sind.

7. Blaukohl und die Hähnchenschnitzel auf einen Teller geben. Guten Appetit!

Chicken Escalope and Blue Cabbage @亂皂𥴊仔店

(Dinner for weight loss Chicken Escalope and Blue Cabbage)

I want to delete photos from other networks.

But because of the pictures, I won't make the recipe again.

What should I do.

Learn to get along with them.

They were all my favourites.

 

Chicken Escalope and Blue Cabbage

...... Ingredients ......

Cut red cabbage into slices  1/2

Water 400ml

Finely chopped onion 1

Butter 3EL

Vinegar 1EL

Apple cut into pieces 1

Sugar 1/4TL

Chicken brust  300g

Herbs

Corn starch

Salz & Pepper

 

...... Method ......

1. Add the onion and butter to the saucepan and fry until golden brown.

2. Add the red cabbage, sugar, apple, vinegar, salt, water and pepper to the saucepan and mix well.

3. Put the lid on, on a high level for 5 minutes, then cook on a low level for about 1 hour. Bon Appetit! 

4. Season the chicken breast with salt and pepper.

5. Coat the chicken breast with corn starch.

6. Put the chicken in the pan and fry until golden brown.

7. Put the blue cabbage and the chicken escalope on a plate. Enjoy your meal!

arrow
arrow
    創作者介紹
    創作者 詹美樹 的頭像
    詹美樹

    亂皂𥴊仔店 ⓂⒺⒾⓃⓀⒾⓄⓈⓀ

    詹美樹 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()